• Биохемијско друштво Србије

Курс "Биохемија у служби здравља - савремени методолошки приступи у биомедицинским истраживањима"

Извештај са курса

Курс "Биохемија у служби здравља - савремени методолошки приступи у биомедицинским истраживањима" почео је 14. маја. Студенти су имали прилику да слушају предавања везана за практични део курса који предстоји 15-19. маја, а одржаће се у Београду на Фармацетуском и Хемијском факултету, Институтима ИБИСС и ИНЕП, као и у Новом саду на Природно-математичком факултету.

Најава курса

Позивамо студенте завршне године основних студија, последње две године интегрисаних академских студија, студенте мастер студија и студенте 1. и 2. године докторских студија да се пријаве за учешће на курсу. Број полазника је ограничен на 25. Само студенти који су чланови БДС се могу пријавити за учешће. Наглашавамо да студенти не плаћају чланарину у БДС (Упутство и формулар за приступање БДС).

Курс је бесплатан, а селекција учесника ће се извршити на основу попуњених пријава за курс.

Курс ће се одржавати у Београду и Новом Саду и трајаће 7 дана (14.-20.05.), а од полазника се очекује да учествују у свим предвиђеним активностима. Молимо вас да се пре пријављивања за учешће на курсу упознате са програмом курса да бисте били сигурни да можете да учествујете у свим активностима.

БДС ће полазницима курса покрити трошкове транспорта и смештаја у хостелу Установе студентски центар Београд.

Детаљније

© 2023 Биохемијско друштво Србије. Сва права задржана. | Design by W3layouts & SM