• Biohemijsko društvo Srbije

Kurs "Biohemija u službi zdravlja - savremeni metodološki pristupi u biomedicinskim istraživanjima"

Izveštaj sa kursa

Kurs "Biohemija u službi zdravlja - savremeni metodološki pristupi u biomedicinskim istraživanjima" počeo je 14. maja. Studenti su imali priliku da slušaju predavanja vezana za praktični deo kursa koji predstoji 15-19. maja, a održaće se u Beogradu na Farmacetuskom i Hemijskom fakultetu, Institutima IBISS i INEP, kao i u Novom sadu na Prirodno-matematičkom fakultetu.

Najava kursa

Pozivamo studente završne godine osnovnih studija, poslednje dve godine integrisanih akademskih studija, studente master studija i studente 1. i 2. godine doktorskih studija da se prijave za učešće na kursu. Broj polaznika je ograničen na 25. Samo studenti koji su članovi BDS se mogu prijaviti za učešće. Naglašavamo da studenti ne plaćaju članarinu u BDS (Uputstvo i formular za pristupanje BDS).

Kurs je besplatan, a selekcija učesnika će se izvršiti na osnovu popunjenih prijava za kurs.

Kurs će se održavati u Beogradu i Novom Sadu i trajaće 7 dana (14.-20.05.), a od polaznika se očekuje da učestvuju u svim predviđenim aktivnostima. Molimo vas da se pre prijavljivanja za učešće na kursu upoznate sa programom kursa da biste bili sigurni da možete da učestvujete u svim aktivnostima.

BDS će polaznicima kursa pokriti troškove transporta i smeštaja u hostelu Ustanove studentski centar Beograd.

Detaljnije

© 2023 Biohemijsko društvo Srbije. Sva prava zadržana. | Design by W3layouts & SM