• Biohemijsko društvo Srbije

Biohemijsko društvo Srbije

Vesti

Kurs "Biohemija u službi zdravlja - savremeni metodološki pristupi u biomedicinskim istraživanjima"

Pozivamo studente završne godine osnovnih studija, poslednje dve godine integrisanih akademskih studija, studente master studija i studente 1. i 2. godine doktorskih studija da se prijave za učešće na kursu. Broj polaznika je ograničen na 25. Samo studenti koji su članovi BDS se mogu prijaviti za učešće.

Naglašavamo da studenti ne plaćaju članarinu u BDS. Kurs je besplatan, a selekcija učesnika će se izvršiti na osnovu popunjenih prijava za kurs.

International Conference of Biochemists and Molecular Biologists in Bosnia and Herzegovina – ABMBBIH Conference 2023

Udruženje biohemičara i molekularnih biologa BiH je organizator konferencije u Sarajevu koja će se održati od 18-20. maja 2023. godine i koja će okupiti regionalne i svetske stručnjake sa ciljem razmene najnovijih saznanja iz oblasti biohemije i molekularne biologije. Rana registracija je do 15. maja 2023. godine, a teme koje će biti na programu konferencije obuhavataju primenjenu biohemiju, molekularnu genetiku, molekularnu biotehnologiju, molekularnu medicinu i interakcije između organizama i okoline.

14th European Nutrition Conference of the Federation of European Nutrition Society-FENS 2023

14th European Nutrition Conference of the Federation of European Nutrition Society-FENS 2023 u organizaciji Društva za ishranu Srbije pod pokroviteljstvom FENS-a održaće se u Beogradu od 14. do 17. novembra 2023. godine.
Rok za ranu prijavu i kotizaciju je produžen do 14. februara.

© 2023 Biohemijsko društvo Srbije. Sva prava zadržana. | Design by W3layouts & SM