• Биохемијско друштво Србије

Резиме XI конференције БДС-а

Поштовани учесници XI конференције БДС, колеге и пријатељи,

Са великим задовољством сумирамо резултате са XI међународне конференције БДС „Amazing Biochemistry“, одржане 22. и 23. септембра 2022. године на Природно-математичком факултету Универзитета у Новом Саду.

Задовољство нам је што је конференција била веома посећена: око 150 научника, младих истраживача, стручњака и ентузијаста из више од десет земаља радо је поделило нове резултате својих истраживања у области биохемије и сродних наука.
Са поносом обавештавамо да је научни програм конференције био значајно обогаћен садржајем који је изнело деветоро угледних пленарних и предавача по позиву из Мађарске, Швајцарске, Словеније и Србије, као и седам усмених излагања и око сто постера! Сви приказани резултати, посебно они са запажених предавања, изазвали су велику пажњу присутних и богату дискусију.
Уверени смо да су све активности током конференције, укључујући обилазак центра Новог Сада и Петроварадинске тврђаве и заједничке вечере учесника конференције, послужиле као добра основа за повезивање и нове сарадње.

Хвала вам на великом доприносу! Радујемо се новим сусретима!

Научни и организациони одбор XI међународне конференције БДС

© 2023 Биохемијско друштво Србије. Сва права задржана. | Design by W3layouts & SM